Om oss

marianne-juvik-saeboMarianne Juvik Sæbø er utdannet ved Bergen Musikkonservatorium (Griegakademiet) og Royal Academy of Music i London og arbeider frilans som sanger. Repertoaret er allsidig og spenner fra salmer og  folketoner til kirkemusikk, lieder, musikaler og opera. Hun er en aktiv konsertsanger og er jevnlig solist ved kirkemusikalske oppsetninger både i inn- og utland. Hun har medvirket i en rekke konsertforestillinger hvor hun har gjort utdrag fra musikaler som: Phantom of the opera, Les Miserables, Fiddler on the Roof. Hun har  også hatt operaroller som “Galathea” (Acic &Galathea, RAM London), “Pamina” (Tryllefløyten, Bergen), “Miss Wordsworth” (Albert Herring, Operaen i Kristiansund) og “Musetta”. I suksessoppsetningen av La Boheme i Korskirken i Bergen i 2007 og 2008. Dette året har hun blant annet vært på turné med kammeroperaen “Telefonen” av Menotti. Hun har vært solist med flere orkestre, bl.a Bergen Filharmoniske Orkester og Ålesund Symfoniorkester. I 2007 hadde hun premiere på sin egen sceniske versjon av Garborg/Griegs Haugtussa i ny musikalsk innpakning. Marianne har medvirket under Festspillene i Bergen ved en rekke anledninger, både med egen konsert på Troldhaugen og andre prosjekt som konsert sammen med metalbandet Enslaved og Terje Isungset i 2007. Hun har deltatt i en rekke TV–program og medvirket på nærmere tyve cd-er. Marianne har gitt ut fem solo CD-er: Maria Magdalena -97, Norske Romanser –99, Arv-01, Ord og Draum –03 og Min tanke går til Betlehem -05.

Ann-sofie-jonssonAnn-Sofie Jonsson er utdannet på Performing Art´s School og Operastudion i Göteborg.  Hun har også gått Dansforums forberedende linje og er utdannet musikkveileder. Ann-Sofie jobber nå i Askøy og Bergen kulturskole som danselærer, og frilanser som sanger og musikalartist.
Musikalkarrieren startet på Arbisteatern i Norrköping der hun bl.a var med i Den glade enken, grabbarna i 57:an, Moulin Rouge show samt nyttårsshow.
Hun har også jobbet på Skandiateateret der hun medvirket i operetten Greven av Luxemburg, Abba-show, revyer og jule og nyttårsshow.
Innen hun fant veien til Norge jobbet hun utenlands som showartist.
Hun har også jobbet på Scandinavian International Theatre School som danselærer i 2 år.